Duster е един от най-продаваните и популярните модели на Dacia и затова

...
Duster е един от най-продаваните и популярните модели на Dacia и затова
Коментари Харесай

Новата Dacia Duster е вече в България - ето колко струва

Duster е един от най-продаваните и популярните модели на Dacia и по тази причина не е никаква изненада, че неотдавна бе показана неговата трета генерация.
 Новата Dacia Duster в България - какви са цените у нас и по кое време е стартът на предварителните продажби
Ето какъв брой ще коства новата Dacia Duster в България

Предварителните продажби са към този момент налични

Тя резервира главния авантюристичен дух на модела, само че му придава доста по-съвременен тип. И за нея си беше време, тъй като втората генерация е на пазара от 2017 година

Преди месец бяха пуснати лимитирани бройки за продажба в България, а в този момент разбираме, че към този момент новата Dacia Duster може да бъде поръчана във всичките ѝ версии.
 Снимка 653430

Новият Duster идва с четири равнища на съоръжение - Essential, Expression, Journey и Extreme. Към познатите шест цвята, от които можем да избираме - зелен Lichen Khaki, кафяв Terracotta, зелен Cedar, сив Schiste, черен Nacre и бял Glacier, е прибавен и нов, седми - бежов " Sandstone " (металик).

Колкото до моторите -  новата Dacia Duster ще се предлага с няколко варианти за задвижване. Освен бензиновия TCe 130, който се предлага с два разновидността на задвижване - 4X2 и 4X4, Duster е разполагаем и с хибридния мотор HYBRID 140, който се отличава с автоматизирана скоростна кутия без съединител, която разрешава до 80% шофиране на електричество в градски условия.
 Снимка 653428

Разбира се, Dacia Duster идва и с двугоривно предложение в лицето на ECO-G, който съчетава в себе си бензин и LPG (газ). В шоурумите на в България новият Duster се чака да бъде разполагаем от средата на 2024 година

Колкото до цените - базовият вариант Essential, който е със задвижване на бензин и LPG (газ), 100 к.с. и 6-степенна механична скоростна кутия, коства 36 790 лева Същите спецификации, само че с равнище на оборудване Expression пък коства 40 190 лева
 Dacia Spring - актуализирана и още по-добра от преди
Dacia обнови най-евтиния електрически автомобил в Европа

Spring е още по-атрактивен

Хибридната версия с равнище на обордуване Journey е със 140 к.с., и коства 53 890 лева Върховата хибридна версия на Dacia Duster - Extreme, която е и най-скъпа, идва на цена от 53 890 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР